Underbara dagar i Uddevalla och Färgelanda

Sitter på tåget på väg hem från ett alldeles fantastiskt besök i Norra Älvsborg och Bohuslän. Igår var vi tjugofem personer på en tacokväll med Färgelandaavdelningen. Jag fick prata lite också om ungdomsarbetslösheten, om varför Alliansen kommer vinna nästa Riksdagsval och vår kampanj till Europaparlamentet.

Idag har vi kampanjat på Östrabo i Uddevalla. Vi blev av med allt material och när alla ur vänsterkartellen kunde se sina flygblad i papperskorgen tio meter från stället vi stod på, så kunde man inte se vårt häftiga material någonstans förutom i människors händer.

Bild från kampanjen finns här.

Sen han vi med en debatt också, där killen från Ung Vänster var så otroligt emot fri rörlighet att han tyckte att jag var rasist som ville att människor från andra delar av världens ska få komma hit och jobba. Kul så där när blonda blåögda killar kallar mig med en Egyptisk pappa för rasist.

Låt oss säga att det inte gick så bra för Ung Vänster, men för oss.

Dagen slutade med en fika med tio- tolv personer på Café Cactuz.

Tack Tobias, Mårten, Matti, Karin, Anders och Peter för en grym dag idag och alla ni andra som var med igår. Det här var ett grymt besök, och för varje besök blir CUF både större och starkare. Det gillar jag.

Fildelning i Norrköping


Albin och Ellenor delar fil på stan!

Superonsdag

Sitter på tåget på väg mot Linköping. Där blir det fildelning på stan, start av ny avdelning och snack med medlemmar!

Ha det grymt i CUF Sverige!

/ Magnus

Göteborg på G!


Göteborg följer upp sitt skolbesök i onsdags och har samlat 16 intresserade personer som lyssnar på distriktsordförande Ida som berättar allt om CUF. Bra jobbat Göteborg!

Runtringarkväll i Göteborg


Kombinerat med basket